Arhimedž – Kako zaraditi novac Ne činite ništa

10% prihoda obično se koristi za zabavu i nagrađivanje vašeg tijela. Ako se ne zabavljate na odmoru na financijsku slobodu, vidjet ćete odustanak. Za svakoga tko stalno žrtvuje u vašem životu, vaše će srce postati bolesno i iscrpljeno, uzrokujući da se može povezati s ručnikom i odustati.

Postoji ograničen trik za tu svrhu, osim vlastite organizacije. Sve vrijeme predaje katalozi. Svaki gost na njezinim zabavama, bez obzira na to ima li red ili ne, ima svoju posjetnicu koja nije web stranica njezine tvrtke i njezin savjetnik broj na ideji. Danju i noću zarađuje novac kad god njezini klijenti odlaze na vašu web stranicu, unesu njezin broj i postavljaju svoje narudžbe.

Tvrtka je nastavila napredovati, a obitelj je rasla čak i veća. Prošlo je nekoliko generacija, a vlasništvo među tvrtkom prošireno je na broj rođaka, s različitim ciljevima i očekivanjima. Svaki je želio svoj komad za ovu tenisice Golden Goose, tako da mogu slijediti izuzetno vlastite ciljeve.

Ako vam je uredno uredan, pojedinac će sigurno zanemariti lokacije kao što su financijska strana vašeg poslovanja, balansiranje čekovne knjige i čuvanje svih zapisa do Golden Goose Francyaksimuma datuma.

Kontrolni rezultat. Prospecting putem telefona je još uvijek igrač izmjeničnog maora u MLM-u. Ipak, većina distributera pogledati pozivajući ljudi s anksioznost i nemir. Razmislite o sličnim ovome, zvijezda Goose Shop pružatelja usluga stvarnost ne poziva profesionalni da “pitch” ih vaše jeftino ili “ponuditi” ih vaše cjenjkanje. Imate tendenciju govoriti da imaju pojedinca koji je zapravo povećao svoje ruke i tvrdio: “Vjerojatno ću željeti vašu poslovnicu kuće.” Pristupite svakom pozivu stoga, dostizanje. Isprobajte svoje upite. Možete prekvalificirati ili kvalificirati potencijalnog kupca za manje od 2 minute ako čujem da postavljate pravu zabrinutost. Vaš vitalni cilj je utvrditi jesu li vrijedni razmatranja. Ne obrnuto.

Ako čitate ovaj članak, najvjerojatnije ćete nastojati zaraditi novac na mreži, pa je vjerojatno da ste vjerojatno na mnogim adresarima za marketing interneta Golden Goose.

Ako osoba stara 40 godina, možete vidjeti neke divlje cijene kamata. U posljednjih deset godina oni bi mogli biti prilično niski, a posljednjih nekoliko godina jako niski, s malim porastom iznutra prošle godine. Zbog čuvanja ove jednostavne rečeno kamatne stope su 5% za bilo kada. Ako želite ići u banku uz pravo papire, dobivate novac od 5%.